TT Ads

Hylletiketter finns i en rad varianter, men på senare år har det blivit allt vanligare med elektroniska hylletiketter. Den här varianten underlättar arbetet i butiker avsevärt då innehållet lätt kan bytas ut. Dessutom kan de digitala hyllkantsetiketterna kopplas upp trådlöst så att det är enkelt att administrera innehållet. Läs vidare om hur du kan förenkla arbetet i din butik med hjälp av digitala hylletiketter!

Högupplösta displayer

Med hjälp av högupplösta, digitala displayer får du den skalbarhet och flexibilitet du behöver i din butik. Du ökar därmed möjligheterna till tillväxt. Med fullgrafiska hylletiketter kan du öka möjligheterna att påverka köpbeslutet vid hyllkanten. Dessutom blir det enkelt att ändra priserna på varor utan någon som helst fysisk hantering. Smidigt för personalen!

Tvåvägskommunikation

Tack vare trådlös kommunikation mellan ditt affärssystem och dina hylletiketter blir det lätt med rapportering och uppdateringar. På det sättet kan du enkelt säkerställa att kvaliteten på displayerna alltid är hög. Det handlar alltså om modern butikskommunikation när den är som bäst!

Så vilka fördelar finns det mer med digitala hylletiketter? Det blir lätt att arbeta med kampanjer, extrapriser och liknande. Displayerna klarar vanligtvis temperaturer från -25 grader till +30 grader celsius. Den låga strömförbrukningen gör att du inte behöver oroa dig för ökad elkostnad. Dessutom räcker batterierna riktigt länge så inte heller det kräver någon bökig hantering. Med digitala hylletiketter moderniserar och effektiviserar du hela dina affärsverksamhet och tar klivet in i morgondagens sätt att göra affärer!

En flexibel lösning för din butik

Så sammanfattningsvis: nu har vi tittat lite djupare på vilka möjligheter som finns med digitala hylletiketter och förhoppningsvis har du fått upp ögonen för vilken flexibilitet som erbjuds med lösningen. Titta gärna närmare på ett system med digitala hylletiketter och fundera över vilka behov du har. Lycka till med din nya lösning när det gäller hylletiketter till din butik!

TT Ads