TT Ads

Kanske du redan nu är ett stort fan av sport och kollar olika matcher? Att betta handlar om att satsa pengar på det lag du tror ska vinna. Det går även betta på andra saker som ska ske under en match. För att betta så gäller det att du hittar en bra spelsida som erbjuder detta. Sedan kanske du vill ta en odds bonus, då kan du få viktiga tips om bonus odds här. Tänk på att inte bettta för mer pengar du känner att du har råd att förlora. Att sätta en budget för din betting är därmed ett smart val.

Olika spelformer

Det går som sagt att betta på olika sätt och det finns olika spelformer du kan välja mellan. Nedan kan du läsa mer om några av dessa.

1X2

Denna spelform är den vanligaste. Ibland kallas den för matchvinnare. Denna spelform handlar om att du ska betta på hur du tror en match slutar, alltså vilket lag som kommer att vinna eller om du tror det kommer bli oavgjort.

Över/Under

När det gäller denna spelform så gäller det att du ska betta på hur många mål det blir i matchen. När det gäller fotboll så brukar värdet vara över eller under 2.5 mål. Spelar du över och matchen slutar med tre eller fler mål, då har du vunnit.

Resultat

Här handlar det om att betta på vad du tror kommer att bli för slutresultatet i matchen.

Vinnare

Vinnare är en spelform som ofta används för olika långtidsspel som till exempel vilket lag som kommer att ta hem hela Premier League.

Handikapp

Denna spelform handlar om att betta på många mål ett lag kommer att vinna med. Sedan går det även att spela på att det andra laget redan leder från start. Denna form är bra att ta efter du kommit igång med att betta och inte som ett första val.

Reklam | Min 18 – Spela ansvarsfullt | https://www.spelpaus.se/ | https://stodlinjen.se/

TT Ads