TT Ads

Om du bor i hus, så har du ju en del måsten att ta hand om det. Dels är det ofta viktigt att hålla hemmet städat och därtill kanske du har en stor trädgård att sköta om. Du som vill slippa från en del av detta, du kan med fördel vända dig till camaservice. Hos dem finns det nämligen flera bra tjänster, som hjälper dig i vardagen. Dels kan du boka ett abonnemang på hemstädning, dels har de även tjänster inom trädgårdsskötsel.

Få hemmet städat varje vecka

Många av oss har som rutin att städa våra hem en dag i veckan. Antingen det att man då städar mitt i veckan, eller att man lägger en av helgens dagar på detta. Men om du vill slippa att göra det, så är det ju faktiskt rätt smart att satsa på ett så kallas städabonnemang. Det innebär att du då får en regelbunden städning som sköts av en städfirma. Det kan vara rätt skönt att slippa att ta tag i det själv och lägga den tiden på helt andra saker. Det måste inte heller kosta en massa pengar. Du har ju alltid RUT-avdraget att använda dig av. Sedan är det ju även guld värt att få tid över till annat!

Få ordning på din trädgård

Många som har hus, de har även en trädgård. Men hur kul det än är att göra vissa delar, så finns det delar som bara tar tid och även ofta är trista moment. Bland annat det där med att klippa gräset, klippa häcken, beskära träden, kratta löven och så vidare. Det är inte fel att även ta hjälp med detta! Du kan även få hjälp med att planera din trädgård på bra sätt.

Hjälp vid flytt

Om du ska byta ditt hem mot ett annat, så är det ju en del måsten. Att flytta är oftast inget man gör i en handvändning. Men det går att underlätta flytten en hel del, det genom att boka en flyttfirma. De kan bära och transportera hela ditt bohag. Sedan kan de även hjälpa dig att packa om du vill slippa det med! Därtill kan du boka in en flyttstädning. Det så att det enda du behöver göra i flytten är i princip att komma i ordning i ditt nya hem.

Du kan även få hjälp att magasinera olika saker som du inte har behov av just nu. Det kan vara smidigt att låta en del av dina ägodelar ligga på ett tryggt ställe.

Få hjälp med det du behöver i vardagen

Det spelar ingen roll om du är gammal eller ung, frisk eller sjuk. Att få hjälp i vardagen, det är guld värt för de allra flesta. Du som behöver hjälp med lite olika saker, som städning, flytt, eller trädgårdsskötsel, du kan med fördel välja att anlita CaMa Service. De har en mängd olika tjänster du kan ha nytta av i vardagen. Det så att du kan frigöra tid att lägga på helt andra saker i livet.

TT Ads