TT Ads

Hur sover du i din nuvarande säng, vaknar du ibland upp efter 8 timmars natt men känner dig ändå trött? Då kan det vara läge för dig att titta på en ny säng.

Upplever du ibland att du har en smärta i svanken och eller nacken så kan det betyda att den säng du sover i är för hård. Sjunker kroppen inte tillräckligt mycket ned i sängen får den inte det stöd som är optimalt och sömnen blir störd. i så fall, testa att sova i en mjukare säng för att se om du märker någon skillnad i hur kroppen känner sig dagen efter.

På samma sätt det gäller det motsatta – sjunker du ner för mycket i sängen och känner smärtor i höften och eller den övre delen av ryggen kanske du behöver en något hårdare säng egentligen. Det bästa är att testa sig fram för att se vilken hårdheten som passar en själv bäst.

Ett arbetstält är perfekt för byggen

Ett arbetstält hjälper dig i många situationer är du eller din verksamhet ska bygga upp någonting utomhus. Speciellt under den blötare tiden på året i sverige när regn och rusk inte är ovanligt, hjälper ett arbetstält hålla produkter och utrustning säkra. För snickare, rörmokare eller plattsättare eller andra typer av jobb där man behöver skydd mot vatten kommer ett arbetstält väl till hands. I tälten kan man också förvara material och utrustning säkert.

Dina anställda som arbetar med projektet kommer också att uppskatta att ha ett arbetstält uppsatt, det kommer garanterat hellre vilja ta en kopp kaffe i tältet istället för under bar himmel när det regnar eller snöar. Obwiik erbjuder olika typer av tält, hallar och tillval för dessa. De säljer, hyr ut och ger rådgivning kring värme, sanitet, kylning och säkerhet i arbetstält och vid tillfälle byggen. Tack vare deras erfarenhet och kvalitativa produkter blir arbetet vid byggnationen enklare, roligare och säkrare.

TT Ads