TT Ads

Om du älskar vin och gärna har några extra flaskor i hemmet behöver du definitivt ha ett vinställ.

Att köpa vinställ behöver inte vara speciellt svårt. Vi har sammansatt en guide för dig som du hittar i nästa rubrik. Idag kan du handla både på nätet och i en fysisk butik. Ett vinställ går bra att beställa online om du vet vilken modell skulle passa dig.

Läs gärna vidare för att få lite mer information om den frågan.

Hur väljer du vinställ?

Hur väljer du vinstället som passar bäst dina önskemål och preferenser? Här kommer några tips.

  • Hur många flaskor vill du förvara? Vinställ kommer i olika storlekar därför är det viktigt att veta hur många flaskor du skulle vilja få plats med.

  • Var ska vinstället ställas? Olika modeller passar till olika platser i köket. Kanske vill du ställa vinet i källaren? Då finns det en variant som skulle sitta fint just där.

  • Har du en budget du måste ta hänsyn till? Som hos övriga produktgrupper så finns det olika prisklasser för vinställ. Hur mycket har du råd med? Titta efter passande produkt i din prisklass.

Vin är bäst

Få dryck passar så bra till mat som vinet. Vi svenskar är kända för att tillverka och dricka mycket öl men sanningen är vinet har börjat bli alltmer populärt i Sverige.

Utbudet av vin är enormt stort och det finns massor med olika vinsorter man kan välja mellan. Tumregeln lyder att vin förvaras bäst i 11 -12 graders temperatur. Röda viner brukar serveras lite varmare, nämligen i 16-18 grader. Maten är ett kapitel för sig. Kött och vilt passar till rött vin medan kyckling och mustiga soppor till vitt. Rosé är gott under våren och sommaren och funkar bra som bas för olika drinkar.

Vin är bäst och är gudarnas dryck som vi idag har privilegiet att njuta av även här i Sverige.

TT Ads