TT Ads

Herman Miller möbler är några av de mest kända och omedelbart igenkännliga i världen. Utbudet av konstnärer och designers som byggde den, och den enorma inverkan på företag som Herman Miller har gjort på den världsvida marknaden är bevis på den hållbara karaktären hos möblerna som producerades. Herman Miller har en lång och berömd erfarenhet av att arbeta med de bästa möbelmakarna och formgivarna som finns. Under åren har Herman Millers möbler blivit synonymt med kvalitet, klassiska samlingar och moderna möbler av museikvalitet. Vi berättar mer om Herman Miller och lyfter några av de möbler som är tidlösa.

Aluminium-group

Charles och Ray Eames designade en uppsättning stolar som ett svar på en utmaning från deras vän Eero Saarinen. Designern Saarinen, ville bygga en uppsättning stolar som skulle fungera lika bra utomhus som de som arbetade inomhus. De behövde ha väderbeständighet och hållbarhet hos utemöbler med skönheten, stilen och komforten hos inomhus. Det han fick var prototypen för den första Aluminium Group-stolen, tillgänglig från Herman Miller. Den ursprungliga prototypen använde ett nät istället för det läder som stolen har blivit förknippad med under de senaste decennierna. Men stolarna var så vackra att Herman Miller inte kunde motstå att göra dem till heltidsstolar inomhus och klädda dem i läder för att accentuera aluminiumet.

Aeron

När du beställer en Herman Miller Aeron-stol kommer du att få de bästa garantierna för kontorsstolar i branschen. Du får 12 års täckning på hela stolen. Detta inkluderar varje del av stolen. Om något går fel kommer de att byta ut delen eller skicka in en tekniker för att fixa det, för att säkerställa att du är täckt under hela 12-årsperioden. Du får verkligen en av de bäst byggda stolarna på marknaden när du köper Herman Miller Aeron. Varje komponent på denna stol är mycket avancerad. Delarna passar perfekt ihop, stolen är mycket smidig att använda och dess design är mycket attraktiv.

TT Ads