TT Ads

Det finns idag kreditkort som kallas för shoppingkort. Det eftersom det då är ett kreditkort som lämpar sig just för detta. Idag finns det inte jättemånga företag som marknadsför sina kreditkort på detta sätt, men det finns i alla fall några. Sedan finns det även de som kallas för annat, men som ändå lämpar sig att använda för just shopping. För att du ska hitta bästa kreditkortet för shopping, så kan det vara bra att ha lite koll på vad det finns och vad som kan skilja dem åt.

Det finns kreditkortsutgivare som erbjuder shoppingkort, så väl som det finns de som ges ut av olika klädvarubutiker eller av företag inom hemelektronik, möbler och så vidare.

Om det är ett shoppingkort som ges ut i samarbete med en viss kedja, så är det oftast så att du endast kan använda dig av kortet hos just dem för att tjäna in bonus eller få andra förmåner.

Enklare shopping som är trygg och säker

En av de stora fördelarna med att ha ett kreditkort i form av ett shoppingkort, det är att det gör det enklare att shoppa samt att du kan handla på ett tryggt och säkert sätt. Många gånger så har dessa kort olika försäkringar kopplade till sig.

Bland de försäkringar som är vanliga att hitta hos ett shoppigkort är dessa:

  • Leveransförsäkring

  • Reseförsäkring

  • Prisförsäkring

  • Allriskförsäkring

Dessa försäkringar täcker då allt från att ersätta varor som inte dyker upp, varor som gått sönder och att ersätta mellanskillnader. Reseförsäkringen är ett bra komplement till den du har via hemförsäkringen och brukar ingå i alla typer av kreditkort.

Smidigt att kunna delbetala köpen

Om du har ett kreditkort för shopping, så kommer du varje månad få hem en faktura på det du har handlat för. Du kan då välja att betala in hela den summan, så att köpen blir räntefria. Eller så väljer du att delbetala dem. Men då får du räkna med att du även kommer att få betala ränta på dina köp. Dock kan det vara skönt att veta att du kan dela upp det.

Kolla gärna av de olika korten hur det ser ut med de räntefria dagarna, som är de dagar du har på dig att handla utan att betala ränta.

Passar ett shoppingkort mig?

Om det är så att du gillar att shoppa och kanske hos en specifik butik så kan det vara värt att satsa på ett shoppingkort. Det för att få alla de rabatter som de erbjuder. Om du vill kunna handla var du vill, så är det bästa kreditkortet det som ger dig bonus på alla köp, oavsett butik.

För att du ska kunna hitta bästa kreditkortet som passar dig och dina köpvanor, så är det bra att jämföra dem mot varandra. Det för att se vad de kan erbjuda när det gäller de olika förmånerna samt se vad de har i ränta med mera. Du kan via hittakreditkortet.se få hjälp med att jämföra så slipper du göra det på egen hand.

TT Ads