TT Ads

Är det dags att förnya höstgarderoben?

Nu är en nu säsong över oss och visst vill man uppdatera sin garderob. Du står och stirrar in i din prppfulla garderob men det är svårt att hitta inspiration ibland. Några idéer till att förnya din höstgarderob kan du såklart få om du köper olika modemagasin. Kanske du ska tänka lite utanför boxen och se om du inte kan få lite ny inspiration från utlandet. Danmark är verkligen ett land som har koll på design. Har du möjlighet för det, se om du kan få tag på några danska modemagasin och hitta förnyad inspiration. Du kanske inte tycker det är så lätt med danskan och vill helst att någon hjälper dig med att översätta? Det behöver inte vara så svårt. Efter att du har läst några magasin kommer du lätt in i språket. Franska modemagasin är också en bra källa till inspiration, eller varför inte spanska?

Ett annat sätt att få inspiration på är att besöka en ny stad. Vi svenskar klär oss väldigt homogent och ur några personers synvinkel kanske lite tråkigt. Att besöka en storstad utomlands kan verkligen ge förnyad inspiration. Sätt dig ner på ett utecafé och se hur andra klär sig eller gå runt inne i butikerna och se om du hittar några nya spännande plagg.

Instagram och facebook är verkligen några andra ställen där du kan få tips och idéer till hur du kan klä dig. Det finns vissa grupper där det diskuteras mode och är du typen som inte vill köpa det senaste men snarare vill uppfattas som originell finns det även sådana grupper. Att besöka myrorna eller andra butiker som har fokus på återvinning kan även det vara ett bra sätt att få förnyad inspiration till höstgarderoben.

Följer du ovanstående råd är du en bit på väg mot en ny, spännande och uppdaterad höstgarderob.

TT Ads