TT Ads

En keps är något som alltid går hem, så att säga. Denna typ av huvudbonad har funnits med sedan lång tid tillbaka. Det i många former, modeller, märken, färger. Förr var det vanligt att se basebollkepsar på just basebollspelare, trucker kepsar på lastbilschaufförer och gubbkepsar på gubbar. Men idag, så kan vem som helst, välja vilken keps man än vill. En bra keps är en Goorin Bros keps. Det är just en klassisk trucker keps, med luftigt nät baktill och snygga motiv framtill! Vad för keps som passar din stil, det vet du allra bäst!

Bär kepsen på rätt sätt

Hur bär man då en keps på rätt sätt? Finns det ens rätt eller fel sätt att bära den på? Det beror nog på vem man frågar. Det vanligaste sättet att bära kepsen på, det är ju med skärmen rakt fram. Sen om skärmen är böjd eller rak, det är upp till kepsbäraren. Ett annat sätt att bära den på, är bak och fram, alltså att ha skärmen bakåt. Ofta är det yngre män, hip-hoppare och andra som använder den på det viset. Sedan finns det de som sätter på sig keps och har skärmen åt sidan. Men ärligt, det är inte särskilt snyggt!

Keps för alla tillfällen

Du som gillar att bära keps, du bör satsa på att ha ett par olika att byta av med. Det så att du kan matcha dem på olika sätt med olika kläder. Sedan är det ju rätt bra att tvätta dina kepsar ibland och då är det bra att ha en extra, så att du inte känner dig bar om huvudet. Om du vill köpa en Goorin Bros keps, eller hitta andra snygga kepsar, mössor och hattar, kolla då in MyHat. Hos dem finns det ett brett utbud av huvudbonader, för barn, samt killar och tjejer i alla åldrar.

TT Ads