TT Ads

Söker du skivor eller folier till ditt projekt? Om du är på jakt efter just den där produkten som du kan använda till mycket har du kommit helt rätt.

Mångsidig och lätthanterlig produkt

Ett bra tips är att titta lite extra på PVC-folie som är en oerhört användbar produkt. En PVC-folie påminner i mångt och mycket om det smarta hyllskyddet, men den har så oändligt många fler användningsområden. Du hittar denna PVC-folie i den praktiska storleken 700 x 1000 millimeter, vilket är en väldigt lätthanterlig storlek att arbeta med. Den har inte bara en lätthanterlig storlek, utan den är enkel att arbeta med också. Du behöver egentligen bara en helt vanlig sax. Ja, och så en dos med fantasi och din kreativa ådra bör även den plockas fram. Lägg till lite fingerfärdighet på det så är det bara till att börja skapa!

Låt kreativiteten flöda

PVC-folier används enormt mycket inom industrin. Där hittar du dem i en stor mängd olika kulörer, nyanser och kvaliteter. Musmattor och seriegrafi är ytterligare områden där PVC-folie används ofta. De dyker upp i en mängd olika föremål som är vanliga i vardagen, så som till exempel i lampskärmar, skrivbordsunderlag, prislappar och olika typer av plakat. Försäljningsdisplayer består även de ofta av just den smarta och smidiga PVC-folien. Ja, som du ser är användningsområdet stort och det är egentligen bara fantasin som kan sätta gränser för vad du kan använda PVC-folie till. De passar precis lika bra på verkstaden som i hemmet hos den kreativa.
Och nu när har vi berättat om hur lättarbetade de är, får vi inte glömma att ta upp ytterligare plus i kanten som produkten kan stoltsera med – att den är UV-tålig och är en av få PVC-folier som faktiskt kan användas utomhus.
Nu är det dags att låta fantasin flöda och att plocka fram kreativiteten och skapa vackra och användbara ting!

TT Ads